Za vikend more bluesa i...

02_11_2012 / 15:24h
Za vikend more bluesa i...

Sasvim neobično, ali čini se da će se ovog vikenda najviše svirati blues – čak dva blues događanja stiskla su se u jedan vikend. Ne budite lijeni pogledati kalendar događanja jer u ovoj kratkoj najavi vikenda nismo izdvojili niti šestinu ponude ;)

Bez obzira računali ove dane kao isprekidani ili dugi vikend, sigurni smo da se radujete poboljšanju vremenskih prilika, a možda i ponekom događanju od šezdesetak koliko ih je u našem kalendaru. Iza nas je tako Electric Halloween koji možete pogledati u albumu, a pred nama su…

Sasvim neobično, ali čini se da će se ovog vikenda najviše svirati blues – čak dva blues događanja stiskla su se u jedan vikend, 12. Blues weekend u Legends baru i 4th Cro Blues Challenge u O'Hari. Trodnevni set koncerata nude i 4. Dani nove glazbe koji od subote donose neobične izvedbe i skladateljske tehnike poput soundpaintinga i luminoakustike.

U subotu u podne u Info zoni započinje 24satno crtanje stripa, popodne se u skate parku Urban Element održava Manga pakila skate contest, predvečer na FESBu još jedno besplatno predavanje iz ciklusa Osnove programiranja, navečer na Poljudu Hajduk dočekuje Zadar, a noćnu glazbenu ponudu obogatit će i Quasimodo sa Hemendex & Moskva.

Ne budite lijeni pogledati kalendar događanja jer u ovoj kratkoj najavi vikenda nismo izdvojili niti šestinu ponude, a ne zaboravite nas slušati i na radiju jer osim informacija mukte dajemo i ulaznice :)