Upoznajte se sa izazovima i rješenjima ostvarivanja socijalnih prava mladih

09_11_2023 / 15:47h
Upoznajte se sa izazovima i rješenjima ostvarivanja socijalnih prava mladih

Konferencija u Zagrebu.

U Zagrebu će se 27. studenog održati konferencija "Socijalna prava mladih: Što mladi žele?". Prijave su otvorene za sve zainteresirane mlade i predstavnike općina, gradova i županija.

- Konferencija je svojevrstan nastavak prethodno održanih sastanka mladih i predstavnika gradskih vlasti u Iloku, Petrinji, Puli, Zagrebu i Splitu. Prijavite se za sudjelovanje i iskoristite priliku za umrežavanje, razmjenu iskustva i upoznavanje s primjerima dobrih praksi u provedbi inkluzivnih politika za mlade. Upoznajte se s izazovima i rješenjima u području ostvarivanja socijalnih prava mladih, s naglaskom na problematiku stambenog zbrinjavanja, obrazovanja i zapošljavanja - pozivaju iz Hrvatskog debatnog društva.

Prijave su otvorene do 23. studenog u podne, putem prijavnice dostupne na infozona.hr/prijave. Sudjelovanje je besplatno, a za odabrane sudionike bit će osiguran smještaj i povrat putnih troškova. Program će se održati u dvorani Nezavisnog sindikata za znanost i visoko obrazovanje od 12 do 14 sati.

Konferencija se održava u sklopu projekta "RasPRAVA" koji je financiran sredstvima Europske unije kroz program Erasmus+. Projekt provodi Hrvatsko debatno društvo u partnerstvu s Info zonom, Mrežom mladih Hrvatske, Udrugom IKS, Udrugom ZUM i Udrugom mladih Ilok "Volja".