Riječka scena i pravo glasa

01_02_2013 / 12:33h
Riječka scena i pravo glasa

U Info zoni na radiju pričat će se o riječkoj alternativnoj sceni i radionici Pravo glasa - mladi oblikuju temelje demokracije, a neće nedostajati ni dobre glazbe, informacija o događanjima i ponekom aktualnom natječaju...

U Info zoni na radiju i ovog petka zanimljivi gosti – pričat će se o riječkoj alternativnoj sceni i radionici Pravo glasa - mladi oblikuju temelje demokracije, a neće nedostajati ni dobre glazbe, informacija o događanjima i ponekom aktualnom natječaju...

O riječkoj nezavisnoj sceni i prostorima u kojima mladi mogu realizirati svoje programe pričat ćemo sa Danielom Garciom - riječkim producentom i DJom, bubnjarom u punk bendu Pasi i organizatorom raznih klupskih događanja. Nakon emisije Daniel će se spustiti u klub Kocka u kojem nastupa kao DJ u programu Beatslap, a iduće večeri s bendom Pasi predstaviti 15 godina rada.

U sklopu projekta Pravo glasa - mladi oblikuju temelje demokracije, kojeg udruga Cenzura plus realizira u okviru programa Mladi na djelu, mladi će kroz različite aktivnosti projekta steći različita znanja i vještine o čemu će u prilogu EUformiraj se! pričati Blanka Čop.

Osvrnut ćemo se i na pitanje što se događa sa splitskim biciklističkim stazama te što je bilo na tribini S faxa na EU burzu rada o čemu ste već mogli čitati na našem portalu.


Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu na radiju - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu Europske unije u sklopu projekta "Informiraj se i odluči!" financiranog kroz program IPA INFO 2010. Sadržaj priloga odgovornost je Udruge za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda Cenzura Plus, te ne odražava nužno gledišta Europske unije." Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.delhrv.ec.europa.eu i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.