Volontiraj na 9. FMFS-u

02_05_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: FMFS / Press
Volontiraj na 9. FMFS-u

9. Festival mediteranskog filma Split održava se od 3. do 11. lipnja a organizatori pozivaju entuzijaste starije od 16 godina da se prijave za volontiranje i doprinesu u organizaciji. Rok za prijavu je 15. svibnja.

Ostalo je tek nešto malo više od mjesec dana do početka 9. Festivala mediteranskog filma Split, koji će se u ljetnom kinu Bačvice i kinoteci Zlatna vrata održati od 3. do 11. lipnja. Svi oni koji žele biti dio ove najposjećenije kulturne manifestacije na ovom dijelu Jadrana već sada se mogu prijaviti na natječaj za volontere koji je otvoren do 15. svibnja.

>> Pročitaj intervju s nekima od volontera

Organizatori traže entuzijaste starije od 16 godina, koji imaju vremena i volje pomoći u organizaciji ovog vrijednog projekta u periodu od 2. do 12. lipnja.
- Predani rad volontera tijekom proteklih osam godina neizmjerno je pomogao FMFS-u, stoga i ove godine tražimo neumorne filmoljupce, timske igrače i komunikativne ljude da nam se pridruže. Volonteri su nam potrebni za svakodnevni rad u kinima, na blagajnama, info pultovima i u uredu za goste, za distribuciju festivalskih promo materijala, kako za vrijeme trajanja, tako i u periodu prije početka samog FMFS-a. Volonteri koji budu zaduženi za nešto odgovornije zadatke za svoj rad će dobiti i malu novčanu naknadu, dok svi ostali osim novog radnog iskustva i brojnih poznanstava, volontiranjem sebi osiguravaju slobodan ulaz na sve festivalske projekcije, a očekuje ih i FMFS poklon paket - poručuju organizatori.

Prijavnica se ispunjava na službenoj stranici Festivala, a odgovori na sva dodatna pitanja mogu se dobiti na e-mail [email protected].