Viški biciklistički slalom

05_04_2013 / 18:43h
Viški biciklistički slalom

ŠBK Arcicija poziva sve bicikliste i ljubitelje ekstremnih sportova na brdsko-biciklističku slalom utrku na nedavno obnovljenoj stazi pored viške plaže Grandovac. Utrka će se održati u sklopu festivalske invazije Dan V.

Športsko-biciklistički kluba Arcicija poziva sve bicikliste i ljubitelje ekstremnih sportova na brdsko-biciklističku slalom utrku na nedavno obnovljenoj stazi pored viške plaže Grandovac. Utrka će se održati u sklopu Dana V – festivalske invazije koja će u dvije festivalske večeri na Vis donijeti dub, reggae, hip-hop, jungle i drum’n’bass glazbu.

Dan V počinje 17. svibnja glazbenim programom na plaži Grandovac (Dr. Obi (DJ set), GOLEM (live band), Grabber (DJ set)), nastavlja se u subotu (Egoless (live set) i Banana Zvuk) nakon organiziranog izleta brodom i obilaska otoka, a završava u nedjelju nakon upoznavanja vojne povijesti otoka i degustiranja vina i poslastica.

ŠBK Arcicija osnovan je 2007. godine u svrhu promoviranja extremnog biciklizma te broji tridesetak stalnih članova i veliki broj rekreativnih ljubitelja ovog sporta. Od samog osnutka tradicionalno održavaju downhill i dual slalom utrke na otoku Visu i redoviti su natjecatelji Dalmatinske lige i nekih utrka Hrvatskog kupa.

jungletribe.com