Festivalska invazija na Vis

23_03_2013 / 13:08h
Festivalska invazija na Vis

Vijeće Mudraca Jungle Tribe-a sprema invaziju na skriveno blago i najsunčaniji otok Jadrana, magični Vis. Donosi tri dana sunca i mora te dub, reggae, hip-hop, jungle i drum’n’bass glazbu u dvije festivalske večeri.

Vijeće Mudraca Jungle Tribe-a za 17. svibnja sprema invaziju na skriveno blago i najsunčaniji otok Jadrana, magični Vis. Na tri dana sunca, mora i glazbe vesele trupe Nasmijanog plemena krenut će autobusima čak i iz Zagreba.

Glazbeni program na plaži u beach baru Grandovac donosi dub, reggae, hip-hop, jungle i drum’n’bass glazbu u dvije festivalske večeri. Bogat program počinje u petak navečer odlaskom na prekrasnu plažu Grandovac gdje će trupe željne zabave dočekati borba prsa u prsa do posljednje kapi znoja sa teškom muzičkom artiljerijom u sastavu Dr. Obi (DJ set), GOLEM (live band), Grabber (DJ set). U subotu, nakon slavodobitnog izleta brodom i obilaska otoka, na Grandovcu počinje groznica subotnje večeri i općenarodno veselje uz Egoless (live set) i Banana Zvuk party. Otok će napustiti tek u nedjelju, nakon što upoznaju njegovi vojnu povijest i degustiraju vina i poslastice.

Organizatori su pripremili pakete od 390 i 690 kuna koji uključuju upad na festival te prijevoz i/ili smještaj sa dva noćenja.

jungletribe.com