Vikend je, a gdje je zabava?

01_02_2013 / 15:15h
Vikend je, a gdje je zabava?

Siječanj je već iza nas, a pred nama ponuda događanja prvog vikenda veljače… Navodno će nedostajati sunca, a pedesetak događanja valjda je garancija da neće nedostajati zabave i opuštanja.

Siječanj je već iza nas, a pred nama ponuda događanja prvog vikenda veljače… Navodno će nedostajati sunca, a pedesetak događanja u našem kalendar, koji drži titulu najvećeg, valjda je garancija da neće nedostajati zabave i opuštanja.

Već najavljeni program Kocke u veljači počinje uz BeatSlap na kojem će nastupiti Gars, Dubok i Oxide uz pomoć Hipermedia Visuals ekipe. Prema broju klikova zaintrigirala vas je i večer plesnih hitova i obilježavanje 10. godišnjice DJ nastupa u Quasia – jubilarac će odraditi DJ Gali. Caffe Split uz klapu Iskon predstavlja drugo izdanje Live acustic večeri. Večer petka ponudit će i dvije tribute večeri - tribute to Balašević u Caffe bar Kineski zid i tribute to Queens Of The Stone Age u Jungli.

I ovog vikenda MK Sjene i Trokut mladih Kaštela organiziraju rock koncert, ali u šatoru na prostoru bivšeg Plavog Jadrana . U večeri pod nazivom Mladi u sjeni na svjetla pozornice u petak dovode Flying head, Merkur i Continuum

U subotu će Twisted Mind promovirati svoj album u Rupi, a splitski crossover punk band D.O.P. i riječki Pasi priredit će pank feštu u Kocki. Odavno u kalendaru događanja nismo upisali Špara o' kil – evo ga u subotu u Captain's Clubu.

Zanimljivo će biti i u nedjelju – u Domu mladih održava se Cabaret u Hramu, večer performansa glazbenika, plesača, mađioničara, klaunova, akrobata, glumaca, slikara, komičara, solo performera i svih ostalih.

Više informacija i događanja potražite na infozona.hr/kalendar!