Uskoro otvara klub Zona!

01_04_2013 / 11:16h
Uskoro otvara klub Zona!

Nakon gotovo dva mjeseca građevinskih radova, buke i prašine, možemo najaviti otvaranje nevelikog prostora koji će ugostiti velika događanja – uskoro svoja vrata otvara klub Zona!

Nakon gotovo dva mjeseca građevinskih radova, buke i prašine, možemo najaviti otvaranje nevelikog prostora koji će ugostiti velika događanja – uskoro svoja vrata otvara klub Zona!

Na katu iznad Info zone moći ćete preko dana, uvaljeni u fotelje, surfati internetom, ćakulati, čitati i nešto popiti (vruća čokolada i čaj neće biti više od tričavih 5 kuna, obećavamo!), ali i uživo sudjelovati u realizaciji Zoninog internet radija koji će osim dobrom glazbom zvučnike puniti zanimljivim razgovorima i korisnim informacijama za mlade.

Iz tog prostora, od milja nazvanog chill out zona, ulazi se u dvoranu u kojoj ćemo konačno u večernjim satima moći ugostiti i glazbeni program. Ekipa iz udruge Start dovodit će znane i neznane lokalne bendove, a Mladi akademski glazbenici organizirat će programe klasične glazbe. U suradnji sa zagrebačkim Studentskim centrom realizirat će se i eksperimentalni glazbeno-scenski nastupi. Da ni jedan dan ne završite u lošoj atmosferi brinut će se i provjerene DJ snage iz O'Hare i Quasimoda, a jednom mjesečno prilike će dobivati i nedovoljno otkriveni DJ talenti. Poneke večeri i popodneva ćete moći kratiti i uz projekcije filmova o čemu će brinuti Kino klub Split.

Novi metri kvadratni omogućit će i puno više predavanja, izložbi, predstavljanja, tribina i radionica jer će sada biti puno lakše organizirati raspored. Bit ćete tako educiraniji, informiraniji te spremniji i motiviraniji aktivno sudjelovati u društvu i kvalitetnije iskorištavati slobodno vrijeme, ne puštajući da život tek tako prolazi kraj vas :) U ovom tjednu će se održati već najavljeni okrugli stol Kako u Splitu (pre)žive mladi kreativci te diskusija o mobilnosti, informiranju i savjetovanju mladih, a onda krećemo sa novim konceptom - Info caffe na kojem će gostovati kompetentne osobe koje će u neformalnom razgovoru iz prve ruke informirati o stažiranju u inozemstvu, povećanju zapošljivosti mladih, uspješnom kreiranju politike za mlade, otvaranju kluba za mlade... Već idućeg tjedna objavit ćemo prijave za DJ radionicu koju će voditi DJ Venom, a uskoro kreću i radionice zdrave prehrane u suradnji sa Makrovegom te radionice nakita u suradnji sa mladim dizajnericama okupljenima oko Modnog Alter Ega.

Kad vam u životu ne krene sve prema planu i potonu vam sve lađe, dobro će vam doći razgovor sa stručnjacima u Zoni potpore koja s radom kreće krajem mjeseca, a odgovore na mnoga neodgovorena pitanja ćete i dalje moći dobiti i u individualnim razgovorima sa kompetentnim osobama za Info pultom. U prostoru će i dalje nastajati radio emisije, tv prilozi, portal i magazin za mlade putem kojih ćemo, izbjegavajući sveprisutan senzacionalizam, na razumljiv i atraktivan način prezentirati korisne i kvalitetne informacije, stimulirati, motivirati, educirati, promovirati i tako mladima nastaviti nuditi čak i – više od informacije - objedinjujući na jednom mjestu kulturne, zabavne, informativne i savjetodavne sadržaje za mlade.

U ovoj prvotravanjskoj šali je - više od pola istine!

Loša vijest je da je ovo prvotravanjska šala. Prva dobra vijest je da ste nas oduševili s kojim žarom ste dočekali ovu informaciju i s koliko lajkova, klikova, smsova, mailova i poziva je ona rezultirala. Druga dobra vijest je da nam se ova priča čini sasvim realna, da vjerujemo da možemo nastaviti razvijati priču u ovom smjeru. Sad nam je još lakše kad ste nam potvrdili da idemo u dobrom smjeru :)