Rasprava: Što kažeš o MIS mladih?

27_03_2013 / 12:48h  |  Foto: Maya, arhiva
Rasprava: Što kažeš o MIS mladih?

Mobilnost, informiranje i savjetovanje mladih teme su nove diskusije koja će poslužiti za unapređenje kvalitete rada Info zone, ali i kao vrijedno iskustvo u izradi novog Nacionalnog programa za mlade. Sudionici će raditi u dinamičnoj i kreativnoj atmosferi.

Mobilnost, informiranje i savjetovanje mladih teme su nove masovne diskusije koju Info zona organizira s ciljem detektiranja stavova i potreba mladih u tim područjima. Sudionici će diskutirati u manjim grupama, u dinamičnoj i kreativnoj atmosferi. Zaključci javnih rasprava u Splitu, Zagrebu, Rijeci i Osijeku, uz rezultate istraživanja provedenog na više od tisuću mladih, poslužit će za unapređenje kvalitete rada Info zone i drugih informativnih centara za mlade u Hrvatskoj, ali i kao vrijedno iskustvo u izradi novog Nacionalnog programa za mlade.

Javne rasprave, istraživanje te nacionalna konferencija koja će se u travnju održati u Zagrebu organiziraju se u sklopu projekta MIS mladih kojeg provodi Zajednica informativnih centara za mlade u Hrvatskoj, a financiran je kroz program Mladi na djelu. Diskusija u Splitu održat će se u petak, 05. travnja, od 11 do 13 sati u prostoru Sveučilišne knjižnice, Ruđera Boškovića 31. Prijave su obavezne putem online formulara.