Usavrši umjetnost papira

06_11_2013 / 10:42h  |  Autor: G.B.
Usavrši umjetnost papira

Otvaramo prijave za prvu u nizu besplatnih radionica za mlade u Info zoni! Usavrši umjetnost papira i nahrani svoju kreativnost sudjelujući u radionici Decoupage, origami, kašir.

Otvaramo prijave za prvu u nizu besplatnih radionica za mlade u Info zoni! Usavrši umjetnost papira i nahrani svoju kreativnost sudjelujući u radionici Decoupage, origami, kašir. Polaznici će pod vodstvom profesorice likovne kulture i umjetnosti Branke Ivelje steći umjetničke i praktične vještine papirnih i salvetnih tehnika, decoupagea i kaširanja, stvoriti uporabni i funkcionalni predmet kojem će dati osobni pečat te ostvariti svoje umjetničke vizije i inspiracije. Svim polaznicima osiguran je potrebni materijal i pribor.

Radionice će se održavati, od studenog do veljače, utorkom od 19 sati , a prijave su otvorene do 15. 11. ili do popunjavanja slobodnih mjesta. Prijavnica se može (6. 11. od 18 sati) ispuniti na www.infozona.hr/art .

>> Jesen u Zoni: Više od 15 događanja!

Uskoro ćemo otvoriti i prijave za Radionicu radijskog novinarstva a u narednim mjesecima organizirat ćemo i radionice predstavljanja poslodavcu na engleskom jeziku, enigmatsko-logičke radionice, malu školu crtanja, tečaj fotografije, filmske radionice… Sve aktivnosti provode se u sklopu projekta Klub za mlade Zona financiranog od Ministarstva socijalne politike i mladih