Savjeti za studij u Velikoj Britaniji

31_10_2014 / 12:47h  |  Autor: I.Z.
Savjeti za studij u Velikoj Britaniji

U Info zoni će se održati prezentacija organizacije UniWorld Hrvatska - organizacije s akreditacijom britanskih sveučilišta koja nudi besplatno savjetovanje i pomoć studentima koji žele započeti ili nastaviti svoje studije u Velikoj Britaniji.

U Info zoni će se u četvrtak (6. 11.) u 20 sati održati prezentacija organizacije UniWorld Hrvatska - međunarodne, neprofitne organizacije s akreditacijom britanskih sveučilišta koja nudi besplatno savjetovanje i pomoć studentima koji žele započeti ili nastaviti svoje studije u Velikoj Britaniji.

Organizacija zainteresiranima besplatno pomaže tijekom cijelog postupka prijave - od biranja sveučilišta, uspješnog podnošenja molbe, pa sve do dobivanja financijske pomoći i stipendija. U suradnji sa Školom stranih jezika Pitagora zainteresiranima je omogućila i besplatno probno polaganje Cambridge testa engleskog jezika, bez kojeg nije moguće upisati fakultet u Velikoj Britaniji.

>> Pročitaj mjesečni pogram događanja u Zoni!

UniWorld u Europi djeluje već 7 godina te je savjetovao više od 6 tisuća učenika i studenata. Kao srebrni sponzor sudjelovao je i na 10. Sajmu stipendija i visokog obrazovanja koji se 14. i 16. listopada ove godine održao u Zagrebu i Rijeci.