Ulaznice za 99. Uan men šou

08_02_2013 / 11:12h
Ulaznice za 99. Uan men šou

Rijetko je koji glumac uspio ono što i mladi mostarski glumac - Ivo Krešić sa svojom autorskom diplomskom predstavom. Zbog velikog interesa publike druga će se predstava održati istu večer!

Rijetko je koji glumac uspio ono što i mladi mostarski glumac - Ivo Krešić sa svojom autorskom diplomskom predstavom. U godinu dana preko devedeset izvođenja i zadovoljna publika gdje god ju je izveo. Predstava koju mediji nazivaju društvenim fenomenom od premijernog izvođenja našla je svoj put do publike koja je za svaku novu reprizu počela tražiti kartu više.

U hit predstavi Otirač - Uan men šou Ivo Krešić na komičan način se obračunava sa pojavama koje u društvu svi vidimo. Licemjerje, bahatost, glupost, nemoral, tupost, bankarske kredite, farmaceutsku industriju, vjerske rituale, političare, činovnike, sve koji nam kroje kapu Ivo Krešić maestralno na komičan način izvrće ruglu, ostavljajući publiku bez daha.

Ironično nazvana Uan men šou, kroz niz glumačkih transformacija, predstava Otirač nam na neposredan način prikazuje sve probleme koje tište malog čovjeka u današnjem vremenu. Predstava je to nakon koje se odlazi kući s osmijehom na licu i grčem u želucu. Pored Krešićeve iznimno vješte igre, to je razlog zašto je Otirač trenutno veoma tražena monokomedija.

Splitska publika će 99. izvedbu predstave imati priliku pogledati u Domu OSRH na Poljudu, na Valentinovo, 14. veljače, s početkom u 19 sati.

DOPUNA: Zbog velikog interesa publike druga će se predstava održati istu večer s početkom u 20:30. Rezervacije na broj: 095 808 5819.


Ulaznice kupi ili tipkaj ili zovi - dijelimo po dvije

Kako je predstava svugdje danima ranije rasprodana ulaznice su već u prodaji u CD Shopu Dancing Bear u Dioklecijanovoj 6, Music shopu Koteks i na blagajni dvorane OSRH Poljud. Cijena ulaznice je 50 kuna. Rezervacije na broj: 095 808 5819.

Osim slanjem poruke sa imenom i prezimenom na našem fejsu, po dvije besplatne ulaznice možete osvojiti i u Info zoni na radiju, petkom nakon 19 sati na HR Radio Split ;)