Info centri i hoteli Mama

08_02_2013 / 12:46h
Info centri i hoteli Mama

Gdje je Hrvatska u statistici mladih Europljana koji ne napuštaju roditeljske domove poslušajte u Info zoni na radiju. Čut ćete i o EVSu te kako rade informativni centri za mlade u Italiji, a možda dobijete i besplatne ulaznice...

Nedavno su mediji prenijeli informaciju o postotku mladih Europljana koji nakon 24. godine žive s roditeljima. Statistike tako kažu da na prostoru južne i istočne Europe čak 50% mladih između 24 i 34 godine i dalje živi s roditeljima, no brojke se znatno razlikuju u zemljama sjeverne Europe. Gdje je u toj statistici Hrvatska poslušajte ovog petka u Info zoni na radiju.

Čut ćete i kako rade informativni centri za mlade u Italiji – u prilogu EUformiraj se! gostuje Anamarija Lošić, Splićanka koja kroz program Europske volonterske službe (EVS) volontira u info centru za mlade u gradiću pokraj Pescare. Saznat ćete kako se odlučila koristiti program EVS-a, kako je izgledao proces prijave te kako izgleda njeno volontiranje u novom okruženju.

Informacije ćemo još začiniti sa dobrom glazbom i ponudom besplatnih ulaznica za hit predstavu Otirač - Uan men šou koja za Valentinovo gostuje u Splitu.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu na radiju - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu Europske unije u sklopu projekta "Informiraj se i odluči!" financiranog kroz program IPA INFO 2010. Sadržaj priloga odgovornost je Udruge za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda Cenzura Plus, te ne odražava nužno gledišta Europske unije." Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.delhrv.ec.europa.eu i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.