U Info zoni otputuj u Meksiko!

12_02_2016  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Ana Radelja
U Info zoni otputuj u Meksiko!

Ana Radelja šest je tjedana bila u Meksiku na AIESEC-ovoj volonterskoj praksi. Proputovala je gotovo cijelu državu, upoznala ljude i kulturu te uživala u odličnoj hrani. O tome će pričati 17. veljače u Info zoni.

Novo putopisno predavanje u Info zoni održat će se 17. veljače u 20 h a vodi nas u - Meksiko! Ana Radelja šest je tjedana bila u Meksiku na AIESEC-ovoj volonterskoj praksi. Proputovala je gotovo cijelu državu, upoznala ljude i kulturu te uživala u odličnoj hrani.

>> Pročitaj najavu mjesečnog programa u veljači
>> Posjeti klub.infozona.hr
>> Prati informacije i potvrdi dolazak na Facebooku


Živjela je u Guadalajari te posjetila drevni grad Azteca i meksičke višemilijunske gradove. U Mexico Cityu obišla je katedralu u kojoj su snimana vjenčanja većine sapunica. Ispričat će i zašto Meksikanci ne jedu kruh, kolike su razlike siromašnog i bogatog sloja stanovništva te zašto se čokolade ne prodaju u velikim pakiranjima. Pokazat će i zanimljivosti i ljepote mjesta koje je posjetila te ispričati najzanimljivije anegdote.

Predavanje će biti prilika i za upoznati se s mogućnostima, uvjetima i dostupnosti volonterskih praksi koje nudi organizacija Aiesec Split. Ana je u Meksiku volontirala na projektu Impacting kids te je bila angažirana kao edukatorica u ustanovi Ministerios de Amor koja brine o djeci bez adekvatne roditeljske skrbi.

Aktivnost se realizira u sklopu programa Klub za mlade Zona koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.