Prve laste Terraneo festivala

12_02_2013 / 13:19h  |  Foto: Mario Vidić
Prve laste Terraneo festivala

Glavni dio glazbenog programa trećeg izdanja festivala Terraneo održat će se od srijede do petka, od 7. do 9. kolovoza. Od srijede, 13. veljače, počinje prodaja posebnog - early bird - paketa od tisuću festivalskih ulaznica po promotivnoj cijeni...

Nakon dva izdanja Terraneo festivala koja su u Šibenik dovela preko 50 tisuća posjetitelja i više od 220 domaćih i stranih glazbenih izvođača, vrijeme je predstaviti osnovne informacije o novom izdanju festivala.

Glavni dio glazbenog programa trećeg izdanja festivala Terraneo održat će se od srijede do petka, od 7. do 9. kolovoza, na istoj lokaciji. Glazbeni program održavat će se na nekoliko open-air pozornica na kojima će nastupiti pažljivo odabrani domaći i strani bendovi, te DJ-i.

Od srijede, 13. veljače, počinje prodaja posebnog - early bird - paketa od tisuću  festivalskih ulaznica po promotivnoj cijeni od 299 kuna. S obzirom da je prošlogodišnji promotivni paket ulaznica planuo za nešto više od 15 dana, organizatori vjernim Terraneo fanovima preporučuju da i prije objave prvih glazbenih imena osiguraju svoju povoljniju ulaznicu za festival.

Ulaznice se mogu kupiti u glazbenoj knjižari Rockmark i Dirty Old Shopu u Zagrebu, te Dallas Music Shopu u Šibeniku te na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima – piše muzika.hr.

Imena prvih potvrđenih izvođača bit će najavljena uskoro.

>> Pročitajte kako nam je bilo prošle godine: Terraneo nepošto nije bio loš!