Srce u Zoni: Put do Srca na sceni

10_11_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Udruga Srce
Srce u Zoni: Put do Srca na sceni

U trećem izdanju talk music showa Srce u Zoni Nikolina i dvije Marije s poznatom novinarkom i voditeljicom Dinom Bujas pričat će o počecima koncertnih produkcija Udruge osoba s cerebralnom paralizom Srce.

U trećem izdanju talk music showa Srce u Zoni Nikolina Biloš, Marija Vučemilović-Grgić i Marija Grbeša pričat će o počecima koncertnih produkcija Udruge osoba s cerebralnom paralizom Srce, kada još nisu imale hrabrosti puniti kazališne i sportske dvorane. Show će se održati u nedjelju, 13. studenog, u 18 sati u Klubu Zona, a voditeljica treće večeri poznata je novinarka i voditeljica Dina Bujas.

>> Pročitaj mjesečni program događanja u Klubu Zona u studenom 


- Uz razgovor, fotografije i videosnimke sa prvih koncerata te uz niz intimnih unplugged izvedbi vratit ćemo se u daleku 2009. godinu i nastupe u hotelima Atrium i President, na kojima su postavljeni temelji za daljnja ostvarenja. Otkrit ćemo i što se to dogodilo da su članovi udruge povećali svoje ambicije pa su, samo četiri godine kasnije, mjuziklom Srce na sceni krenuli puniti kazališne dvorane diljem Hrvatske - najavio je Mario Bavčević iz Udruge Srce.

Srce u Zoni održava se svake nedjelje u 18 sati u Klubu Zona. Članovi udruge Srce s voditeljem razgovaraju o temama iz svakodnevnog života, njihovim izazovima i uspjesima, a publika ima priliku i upoznati njihove glazbene, glumačke i recitatorske talente.