Upoznaj kredit, zaštiti se!

02_05_2015 / 10:08h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: ilustracija, Erik Lončar
Upoznaj kredit, zaštiti se!

Kako bi zaštitio građane, prvenstveno mlade koji su često osuđeni na kreditna zaduženja, Toni Milun će u dvosatnoj besplatnoj radionici razjasniti misterije kamatnog računa i izračuna kredita.

Kako bi zaštitio građane, prvenstveno mlade koji su često osuđeni na kreditna zaduženja, Toni Milun će u dvosatnoj besplatnoj radionici pod nazivom Upoznaj kredit, zaštiti se! razjasniti misterije kamatnog računa i izračuna kredita. Radionica će se održati u Info zoni u srijedu, 6. svibnja, u 17 sati, a rezervacija mjesta je na infozona.hr/prijava.

>> U Info zoni u svibnju o poslu, mobilnosti, kreditima... Pročitaj najavu mjesečnog programa!

Simpatični profesor matematike preplavio je internet jednostavnim objašnjenjima složenih matematičkih zadataka, a nedavno je dokazao da niti zaposlenici banaka ne znaju sve o kreditima koje nude. Posjetio je 12 poslovnica različitih banaka u Hrvatskoj i postavljao im osnovna pitanja vezana uz izračun kamata za njihove tekuće račune i za njihove ponude kredita. Kada je čuo njihove odgovore, ostao je šokiran koliko su djelatnici banaka neupućeni u svoj posao i kojem riziku izlažu svoje klijente. Što je Toni sve pitao bankare, pogledajte u videu.