Stripaški kružok uz top kritičara

17_02_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Stripaški kružok uz top kritičara

Na novom Stripaškom kružoku zaljubljenici u strip imat će prigodu razgovarati s Matkom Vladanovićem, trenutno najaktivnijim spisateljem hrvatske strip kritike.

Na novom Stripaškom kružoku, u petak, 19. veljače u 20 sati, u Info zoni, zaljubljenici u strip imat će prigodu razgovarati s Matkom Vladanovićem, trenutno najaktivnijim spisateljem hrvatske strip kritike.

>> Pročitaj najavu mjesečnog programa u veljači
>> Posjeti klub.infozona.hr
>> Prati informacije i potvrdi dolazak na Facebooku


U relativno kratkom vremenu, od 2006. godine, Matko je postigao ono što se na polju strip kritike u nas rijetko postiže. Napisao je i objavio popriličan broj recenzija, širokog raspona žanrovskih i nežanrovskih interesa. U izdanju Mentora objavio je i zbirku strip kritika - Izdevetane domaćice. Sudeći po ritmu objava, mogao bi se još dugo smatrati najaktivnijim spisateljem u suvremenoj hrvatskoj strip kritici.

Stripaški kružoci Ivana Svaguše doprinos su jačanju bogate, ali raspršene, splitske strip scene. Održavaju se u Info zoni, druženjem zaljubljenika u strip, razgovorima o stripu te gostovanjima zanimljivih aktera hrvatske strip scene.

Aktivnost se realizira u sklopu programa Klub za mlade Zona koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.