Startalo je Srce u Zoni

31_10_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Jelena Katavić
Startalo je Srce u Zoni

Ovim prvim druženjem najavljen je niz gostovanja Srca u Zoni, svake nedjelje u 18 h, gdje će voditelji s gostima razgovarati o temama iz svakodnevnog života, njihovim izazovima i uspjesima, a publika će imati priliku i upoznati njihove talente.

Prvo izdanje talk music showa Srce u Zoni održano je 30. listopada u Klubu Zona.

Gosti prvog izdanja bili su Mario Bavčević, tajnik Udruge osoba s cerebralnom paralizom Srce i voditelj glazbenih radionica i Snježana Čatović, članica udruge. Mario je iznio kronologiju rada udruge i razvoja glazbeno-scenskih projekata koji članovima udruge podižu samopouzdanje, a Snježana je govorila o pozitivnom utjecaju koji je imalo sudjelovanje u mjuziklu Srce na sceni na njenog sina Dina, koji ima poremećaj iz autističnog spektra. - To je odlična je terapija koja vježba koncentraciju, podiže samopouzdanje, a sa osjećajem prihvaćanja povećava se i otvorenost. Samoagresija je prestala, i neke autistične frustracije su se smanjile - navela je.

>> Pogledaj program Zone u studenom

Ovim prvim druženjem najavljen je niz gostovanja Srca u Zoni, svake nedjelje u 18 h, gdje će voditelji s gostima razgovarati  o temama iz svakodnevnog života, njihovim izazovima i uspjesima, a publika će imati priliku i upoznati njihove glazbene, glumačke i recitatorske talente.