Srce u Zoni: Sport i glazba

17_11_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Udruga Srce
Srce u Zoni: Sport i glazba

U četvrtom izdanje talk music showa Srce u Zoni Marino Vukušić, Stipe Vejić i Ante Vrdoljak pričat će o sportskim temama, ali i o prvom velikom koncertu udruge. Voditelj četvrte večeri poznati je sportski novinar Joško Elezović.

Četvrto izdanje talk music showa Srce u Zoni održat će se u nedjelju, 20. studenog, u 18 sati u Klubu Zona. Marino Vukušić, Stipe Vejić i Ante Vrdoljak pričat će o sportskim temama, ali i o prvom velikom koncertu Udruge Srce u Lori 2010. godine. Voditelj četvrte večeri poznati je sportski novinar Joško Elezović.

>> Pročitaj mjesečni program događanja u Klubu Zona u studenom 

- Marino će pričati o svojim nastupima za boćarsku reprezentaciju Hrvatske, dok će Ante i Stipe zabaviti publiku svojim komentatorskim vještinama te proanalizirati situaciju u Hajduku. Sve će biti začinjeno nizom glazbenih brojeva u izvođenju članova udruge - najavio je Mario Bavčević iz Udruge Srce.

Srce u Zoni održava se svake nedjelje u 18 sati u Klubu Zona. Članovi udruge Srce s voditeljem razgovaraju o temama iz svakodnevnog života, njihovim izazovima i uspjesima, a publika ima priliku i upoznati njihove glazbene, glumačke i recitatorske talente.