Srce u Zoni: retro đir

25_11_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Udruga Srce
Srce u Zoni: retro đir

Peto izdanje talk music showa Srce u Zoni bit će u retro izdanju. Uz Jakšu Navigatora gostovat će još i četiri člana udruge te će pričati o svojoj strasti prema evergrinima i uživo zapjevati. Voditelj večeri je Damir Duplančić Duple.

Peto izdanje talk music showa Srce u Zoni bit će u retro izdanju i održat će se u nedjelju, 27. studenog u 18 sati, u Klubu Zona. Uz Jakšu Navigatora gostovat će još i četiri člana udruge Srce - Edo Bulić, Vedrana Junaković, Željan Tolj i Dino Čatović. Voditelj pete večeri je Damir Duplančić Duple, voditelj popularne Izgubljene generacije.

>> Pročitaj mjesečni program događanja u Klubu Zona u studenom 

- Edo, Vedrana, Željan i Dino zagriženi su zaljubljenici u retro glazbu, pričat će o svojoj strasti prema evergrinima i uživo zapjevati. Paralelno ćemo se prisjetiti velikog samostalnog rock koncerta na Gripama koji je bio odskočna daska prema prvim produkcijama mjuzikla Srca na sceni, a voditelj koncerta bio je glazbenik Jakša Matošić, poznatiji kao Jakša Navigator - objasnio je Mario Bavčević iz Udruge Srce.

Srce u Zoni održava se svake nedjelje u 18 sati u Klubu Zona. Članovi udruge Srce s voditeljem razgovaraju o temama iz svakodnevnog života, njihovim izazovima i uspjesima, a publika ima priliku i upoznati njihove glazbene, glumačke i recitatorske talente.