Social Impact Award: Upoznaj žiri

08_04_2014 / 13:05h  |  Autor: I. Z.
Social Impact Award: Upoznaj žiri

Upoznaj žiri događaj je na kojem svi zainteresirani mogu u opuštenoj atmosferi, samo 5 dana prije roka predaje prijava za Social Impact Award, porazgovarati s članovima žirija, čuti vrijedne povratne informacije i umrežiti se.

Upoznaj žiri događaj je na kojem svi zainteresirani mogu u opuštenoj atmosferi, samo 5 dana prije roka predaje prijava za Social Impact Award - natjecanje kojim se među studentima promiče društveno poduzetništvo, porazgovarati s članovima žirija, čuti vrijedne povratne informacije i umrežiti se.

Imaš li poduzetničku ideju koja može promijeniti svijet na bolje, imaš tim u kojem je minimalno 50% studenata, natječi se i osvoji vrijedne nagrade: 1500 EUR, članstvo i mentorstvo Impact Huba Zagreb te put u Beč na međunarodne konferencije pobjednika natjecanja iz 8 zemalja srednje i istočne Europe! A prije toga, upoznaj žiri - njih 7 koji će među finalistima birati pobjednike i s kojima možeš i uživo opušteno porazgovarati 10. travnja u 18 h u Impact Hubu Zagreb (Trg Nikole Šubića Zrinskog 6, Zagreb).

Članovi stručnog žirija:
Adreja Rosandić, NESsT Croatia;
Drago Vručinić, Zaklada Zamah; 
Gordana Ćorić, Veleučilište VERN;
Martina Ferk, MADI Group; 
Miljenka Plazonić Bogdan, Impact Hub Zagreb; 
Srđan Kovačević, PBZ Invest;
Vlatka Petrović, Centar za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu.

Više o njima, kao i o natjecanju, pročitaj na linku.