Radionica radijskog novinarstva

11_11_2013 / 10:18h
Radionica radijskog novinarstva

Otvaramo prijave za drugu u nizu besplatnih radionica za mlade u Info zoni - radionicu radijskog novinarstva! Radionicu će voditi iskusna voditeljica i novinarka a polaznici će steći konkretne i praktične vještine i znanja radijskog novinarstva...

Otvaramo prijave za drugu u nizu besplatnih radionica za mlade u Info zoni - radionicu radijskog novinarstva! U nizu radionica koje će voditi iskusna voditeljica i novinarka Vedrana Krstić-Ivanišević polaznici će se upoznati s osnovama novinarstva, a u teorijskom, potom i u praktičnom radu na radiju, učit će o osnovnim radijskim sadržajima i formama te naučiti kako se proizvodi i kreira radijski program. Stečene vještine i znanja primijenit će u realizaciji radijske emisije Info zona na radiju, u programu postaje HR Radio Split.

Radionice će se održavati od studenog do veljače, srijedom u 9 sati , a prijave su otvorene do 17. 11. ili do popunjavanja slobodnih mjesta. Prijavnica se može (od 11. 11. u 16 sati) ispuniti na www.infozona.hr/radionica.

Dok traju prijave za radionicu radijskog novinarstva, otkrij tajne ronjenja na dah

Višestruki prvaci i rekorderi u različitim disciplinama ronjenja na dah održat će u srijedu (13. 11.) u 18 sati besplatnu radionicu o tehnici ronjenja na dah, a već smo zatvorili prijave za ciklus edukacija s ciljem osnaživanja organizacija mladih na području Dalmacije te za radionicu Decoupage, origami, kašir.

>> Jesen u Zoni: Više od 15 događanja


U narednim mjesecima organizirat ćemo i radionice predstavljanja poslodavcu na engleskom jeziku, enigmatsko-logičke radionice, malu školu crtanja, tečaj fotografije, filmske radionice… Sve aktivnosti provode se u sklopu projekta Klub za mlade Zona financiranog od Ministarstva socijalne politike i mladih.