Kako putovati volontirajući

17_10_2014 / 12:26h  |  Autor: I.Z.
Kako putovati volontirajući

Na predstavljanju iskustava Europske volonterske službe prisutni će u Info zoni čuti konkretna iskustva te saznati što je potrebno da i sami besplatno osjete čari volontiranja i upoznavanja strane zemlje, tuđe kulture, jezika i novih prijatelja.

U Info zoni će se u srijedu, 22. listopada u 20 sati, održati predstavljanje iskustava Europske volonterske službe (EVS) - programa koji mladima nudi mogućnost volontiranja u europskim zemlja i do godine dana, uz plaćen put i troškove života.

>> Najava nove sezone u Zoni

Prisutni će čuti konkretna iskustva te saznati što je potrebno da i sami osjete čari volontiranja i upoznavanja strane zemlje, tuđe kulture, jezika i novih prijatelja. Gosti iz udruge Argonauta podijelit će svoje bogato iskustvo volonterskih razmjena u sklopu programa EVS koje su mnoge mlade iz europskih zemalja dovele u Murter, ali i mnoge mlade iz Hrvatske upoznale sa europskim jezicima, narodima i kulturama. O svojim dojmovima pričat će i volonterka Dani Mihaleva iz Bugarske te Dominika Sorkowicz iz Poljske koje trenutno volontiraju u udruzi Argonauta.