Nauči mijenjati stvari u društvu

21_10_2022  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Nauči mijenjati stvari u društvu

Otvorene su prijave za trening "Aktivno sudjelovanje u zajednici“ na kojem mladi imaju priliku naučiti kako mijenjati stvari koje im se ne sviđaju u društvu. Trening će se održati u Zagrebu, a svi troškovi su pokriveni.

Do kraja listopada otvorene su prijave za trening "Aktivno sudjelovanje u zajednici“ na kojem mladi imaju priliku naučiti kako mijenjati stvari koje im se ne sviđaju u društvu. Trening će se održati u Zagrebu od 13. do 18. studenog, svi troškovi su pokriveni, a prijavnica za mlade iz Splita dostupna je na poveznici.

- Obuhvatit ćemo teme rada s mladima, dijaloga s mladima, aktivizma u zajednici i politika za mlade, a čekaju te i gostovanja, novi alati, radionice, igre, rasprave i drugo. Uz to, saznat ćeš sve što te zanima o Erasmusu, Youthpassu i povezati se s mladima iz različitih dijelova Hrvatske. Nakon treninga ćeš, zajedno s drugim mladima sudjelovati u dijalogu o socijalnim pravima s donositeljima odluka kako bi zajedno kreirali socijalno osjetljivije lokalne politike za mlade - pozivaju organizatori.

Trening se provodi u sklopu projekta "RasPRAVA" koji je financiran sredstvima Europske unije kroz program Erasmus+, a provodi ga Hrvatsko debatno društvo s partnerskim organizacijama Info zonom, Mrežom mladih Hrvatske, Udrugom IKS, Udrugom ZUM i Udrugom mladih Ilok “Volja“.