Predstava Smrtni grijesi u Zoni

30_09_2016  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Kaštelansko kazalište
Predstava Smrtni grijesi u Zoni

Kaštelansko Kazalište izvest će u Klubu Zona ulomak iz predstave Smrtni grijesi. Nakon ulomka iz predstave publika će tijekom kratke prezentacije upoznati Kaštelansko kazalište.

Kaštelansko kazalište izvest će u ponedjeljak, 3. listopada u 19 sati, u Klubu Zona ulomak iz predstave Smrtni grijesi. Predstava na duhovit i povremeno šokantan način potiče na razmišljanje kako bi obitelji mogle funkcionirati za pedeset godina. Dramski rukopis Felixa Mitterera na kazališne daske postavljen je pod redateljskom palicom Roberta Raponje.

>> Lajkaj Klub Zona i pripremi se za još jednu bogatu sezonu događanja!
>> Pročitaj najavu mjesečnog programa u listopadu!

- Nakon ulomka iz predstave publika će tijekom kratke prezentacije upoznati Kaštelansko kazalište; postignuća i manifestacije koja organiziramo, pa tako i Dane kaštelanskog kazališta koji se održavaju već šest godina te okupljaju kazališne kuće i umjetnike iz Hrvatske i regije. Saznat će i kako se postaje dio glumačke ekipe te kako ugostiti ili posjetiti predstave Kaštelanskog kazališta, među kojima je i hvaljena crna komedija Keks i glad - najavila je gostovanje u Zoni Ana Matijević iz Kaštelanskog kazališta.

Aktivnost se realizira u sklopu programa Klub za mlade Zona koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.