Postani dio Glokalist ekipe

22_02_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Glokalist Play with us
Postani dio Glokalist ekipe

Glokalist Play with us poziva sve zainteresirane da dođu u Info zonu u petak 24.02. u 18 sati i saznaju kako se mogu uključiti i/ili ostvariti suradnju.

Glokalist: Play with us inicijativa je koju su u svibnju 2015. u Splitu pokrenuli Giobbe Araya i Vanda Družić. Glokalist provodi različite programe od kojih su CSI večeri možda najpoznatije ali treba podcrtati i one manje poznate a koje za cilj imaju ukazati na položaj marginaliziranih skupina. Primjer takve aktivnosti je Stop indifference program u sklopu kojeg su građani pozivani da dođu u Prihvatilište za beskućnike koje vodi udruga Most i donesu donaciju za korisnike i, što je važnije, ostanu na druženju i uz zajedničku večeru pogledaju predstavu Na drugi način.

Kako bi nastavili s provedbom već osmišljenih ali i razvijali nove programe, Glokalist treba što veći broj suradnika. S ciljem upoznavanja zainteresiranih mladih sa svojim radom kao i s mogućnostima suradnje, Glokalist tim će ovog petka u prostoru Info zone predstavit postojeće programe i način uključivanja novih suradnika.

Ono što je najbitnije je da imaš želju i entuzijazam i da ti timski rad ne predstavlja problem Dob ni prethodna iskustva nisu prepreka odnosno nisu uvjet za suradnju-
poručuju iz Glokalista.

Na događanju će sudjelovati i predstavnici Kaštelanskog kazališta kako bi prenijeli svoja iskustva suradnje s Glokalistom.

Više informacija o Glokalistu saznaj iz članka kojeg smo objavili krajem rujna 2016.

Događanje se organizira u sklopu programa Regionalni informativni centar za mlade Info zona uz podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.