Ponovno Foto školica u Zoni!

03_02_2014 / 03:36h  |  Autor: I.Z.
Ponovno Foto školica u Zoni!

I ovoegodine organiziramo Foto školicu - dvomjesečni besplatni tečaj fotografije za mlade! Osim stjecanja teorijskog znanja, polaznici će imati priliku koristiti profesionalnu opremu, a na kraju ciklusa organizirat će se i izložba fotografija.

I ove godine organiziramo Foto školicu - dvomjesečni tečaj fotografije za mlade za koji se prošle godine prijavilo više od 200 kandidata! Tečaj je u potpunosti besplatan i polaznici ne moraju nužno imati vlastitu fotografsku opremu.

>> Zona: U veljači nove radionice


Voditelj tečaja je Veljko Martinović, školovani fotograf i iskusni fotoreporter koji se od 1991. godine ponosi titulom najmlađeg suradnika Slobodne Dalmacije, a kao fotoreporter je radio za Novi list, Vjesnik, Jutarnji i HINA-u. Osim stjecanja teorijskog znanja, polaznici će imati priliku koristiti profesionalnu opremu te raditi na konkretnim fotografskim zadacima, a na kraju ciklusa organizirat će se i izložba fotografija.

Tečaj se organizira u sklopu projekta Klub mladih Zona financiranog od strane Ministarstva socijalne politike i mladih. Održavat će se utorkom od 19:30 u prostoru Info zone te povremeno subotom kada je predviđeno terensko fotografiranje. Početak tečaja planiran je za 11. veljače, a prijave su otvorene do popunjenja mjesta na infozona.hr/fotografska.