Playdrama i Zona nagrađuju

05_10_2015 / 11:02h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Playdrama / Press
Playdrama i Zona nagrađuju

Playdramina predstava George Kaplan premijeru je imala u rujnu. U listopadu će biti još šest izvedbi a Info zona za svaku izvedbu dijeli po dvije ulaznice.

Tko je George Kaplan? Je li on pojedinac ili cijelo društvo? Ili je možda oružje? Pitanja su to na koja odgovara Playdrama u predstavi koja nosi upravo ime George Kaplan i koja je premijeru doživjela krajem rujna te pobrala prilično dobre kritike.

>> Pročitaj osvrt na predstavu

U Amfiteatru splitskog Doma mladih predstava se može pogledati još 6., 7., 16., 17. te 23. i 24. listopada, na svaki datum u 20 h, a Playdrama i Info zona čitatelje nagrađuju ulaznicama. Info zona za svaku izvedbu dijeli po dvije ulaznice, a da saznate kako do ulaznice pratite Facebook Info zone.

U predstavi George Kaplan Elvis Bošnjak, Bojan Brajčić, Sara Ivelić, Petra Kovačić Pavlina i Stipe Radoja utjelovili su petnaest različitih uloga. Dramu je prevela Dora Slakoper, scenograf je Ozren Bakotić, a kostimograf i oblikovatelj videa Mario Leko. Oblikovatelj je tona Eduard Botrić, a Siniša Jakovčević oblikovao je svjetlo.

Redovna cijena ulaznice iznosi 50 kuna, dok je za studente predviđen popust pa studentska karta iznosi 35 kuna.