Ovako se turist pretvara u Spliću

17_01_2014 / 13:58h  |  Autor: I.Z.
Ovako se turist pretvara u Spliću

Koja je razlika između Kraševih slatkiša i rodbine, kako krafne i burek potiču jedinstvo u raznolikosti... To su samo neka od pitanja na koja odgovor možeš provjeriti u klubu Quasimodo na tulumu povodom izlaska prve splitske USE-IT mape.

Di izlazimo, di jedemo, zašto žugamo, šta nam znače zidići... Koja je razlika između Kraševih slatkiša i rodbine, kako se lokalci ponašaju u prometu, kako krafne i burek potiču jedinstvo u raznolikosti... To su samo neka od pitanja na koja odgovor možeš provjeriti u četvrtak, 23. siječnja, od 20 sati u klubu Quasimodo na tulumu povodom izlaska prve splitske USE-IT mape.

>> Prvi u Zoni: još više događanja


Saznaj kako se Split našao u USE-IT mreži s tridesetak drugih europskih gradova, zašto je USE-IT mapa sve popularnija među mladim putnicima, zašto je zanimljiva i lokalcima te kako i ti možeš doprinijeti njenom sadržaju.

Ove informativne, zabavne, besplatne, nekomercijalne i u svemu originalne mape izrađuju mladi da bi vršnjacima iz drugih gradova pomogli da dožive njihov grad iz perspektive koju ne nude turistički vodiči te da što lakše nauče ponašati se kao lokalci. Prvu splitsku USE-IT mapu realizirali su volonteri Info zone kroz program Mladi na djelu te uz podršku Grada Splita.