Ovaj vikend po svačijoj mjeri

13_11_2013 / 12:01h  |  Autor: I. Z.
Ovaj vikend po svačijoj mjeri

Ovog će se vikenda u Splitu pronaći nešto za sve hireve i đireve. Koncert Urbana, Noć kazališta, Kazalište u Lori, Zuhrina stand-up komedija - sve je to dio bogatog programa za odmor od radnog tjedna.

Ovog će se vikenda u Splitu pronaći nešto za sve hireve i đireve.  Koncerti, kazalište, stand-up komedija - sve je to dio bogatog programa za odmor od radnog tjedna.

>> Klikaj najveći kalendar događanja u Splitu!

U petak se u HOK-u (20 h) održava humanitarni plesnjak za MoSt i pomoć beskućnicima, pa svi ljubitelji plesa i druženja u opuštenoj atmosferi mogu, osim cipela za ples, ponijeti i konzervu hrane, kekse ili čokoladu umjesto ulaznice. U Kocki (22 h) će na svoje doći ljubitelji punk-rocka na koncertu grupe Overflow OTKAZANO - morat će se zadovoljiti slušaonom koju su pripremile cure skrivene iza naziva Punk Piss & Perfume.

Istog se dana u klubu Quasimodo (21.30 h ), u sklopu Quasi Cabareta, izvodi Što je muškarac bez trikova, neočekivan spoj satire i iluzionizma. Počinje i projekt Kazalište u Lori koje  koji niz kazališnih predstava u petak počinje predstavom kazališta Planet Art Prekidi o usponima i padovima jedne ljubavne veze te ga nastavlja u subotu s predstavom U posjetu kod gospodina Greena koja priča o posljedicama nesmotrene vožnje i prisilnom odnosu mladog menadžera i starog gospodina Greena.

>> Kazalište u Lori


Tko preskoči i/ili preživi petak, u subotu će moći birati između Noći kazališta, koncerta Urbana & 4 i Stand-up večeri sa Zuhrom.

>> www.noc-kazalista.com

Noć kazališta jednodnevna je manifestacija koja se obilježava u nizu hrvatskih gradova, a Splićanima ove godine nudi predstavu Pec Ivo (19 h) u Gradskom kazalištu lutaka; Balet Verdi igrat će u HNK-u (19 i 30 h) a Bobočka (20 h) će biti na daskama KM-a.

Urban & 4 zasvirat će u Quasimodu u 22 sata, dok će Zuhra nasmijavati publiku od 20 sati u kavani/restoranu Bajamonti.

Porukom na našem fejsu pošaljite nam ime, prezime i razlog slanja pa možda dobijete ulaznice za događanje u Quasimodu >> www.facebook.com/portal.infozona