Još više kazališta u Lori!

16_10_2013 / 11:15h  |  Autor: G.B.
Još više kazališta u Lori!

Zagrebačka kazališta Planet Art, Teatar Exit i Teatroman te koprivničko kazalište Ludens Teatar pokrenula su projekt KUL – Kazalište u Lori te će u sedam mjeseci pred splitskom publikom izvesti 22 predstave.

Zagrebačka kazališta Planet Art, Teatar Exit i Teatroman te koprivničko kazalište Ludens Teatar pokrenula su projekt KUL – Kazalište u Lori te će u sedam mjeseci pred splitskom publikom izvesti 22 predstave. Predstave će se igrati svakog drugog i četvrtog vikenda u mjesecu u 19:30.

Niz počinje predstavama kazališta Planet Art. Prekidi u petak 15. studenog donose uspone i padove jedne ljubavne veze, a U posjetu kod gospodina Greena pričaju o posljedicama nesmotrene vožnje i prisilnom odnosu mladog menadžera i starog gospodina Greena.

Zadnji petak i subota u studenome rezervirani su za Kazalište Teatroman i urnebesno smiješnu i dirljivu ispovijed muškarca bačenog u avanturu roditeljstva - predstavu Ja, Tata!

Prosinački petak 13. moći ćete privesti kraju uz Kazalište Exit i veselu, tužnu i potresnu predstavu o nizu naših problema, konflikata i dilema - Sutra (ni)je novi dan. Idućeg dana, ako ga bude, kazalište Planet Art planira izvesti predstavu Stilske vježbe - najdulje izvođenu predstava na svijetu s istom glumačkom postavom.

Nastupi u 2013. završit će u žiži blagdanske atmosfere – 27.12. uz Ludens Teatar i predstavu Od stoljeća sedmog koja hrvatsku povijest čini zabavnijom i još sadržajnijom te 28.12. uz Kazalište Teatroman i predstavu Muškarci su s Marsa, žene s Venere uz koju se parovi smiju i zajedno uče.

>> Program, ulaznice i informacije prati na kazalisteulori.com


Ulaznice se mogu kupiti u Dallas Music Shopu, Smokvini, Croatia Recordsu, Tisak mediji, Profil Mozaiku te putem portala ulaznice.hr i port.hr. Cijena ulaznica u pretprodaji je 50 kuna za prvu i posljednju predstavu u nizu, a za ostale 60 kuna. Na dan predstave ulaznice će se moći kupiti i na blagajni dva sata prije početka predstave.