O nama

15_04_2023 / 13:50h
O nama

Info zona je više od informacije!

Info zona je udruga osnovana 2006. godine kao neformalna koalicija, s ciljem zagovaranja realizacije informativnog centra za mlade u Splitu, a registrirana je 2008. godine. Danas djelujemo u području organiziranog informiranja i savjetovanje mladih, kvalitetnog provođenja slobodnog vremena mladih te politika za mlade, zagovaranja i međusektorske suradnje.

Kvalitetu našeg kontinuiranog rada u području mladih prepoznali su domaći i međunarodni donatori, ali i partnerske organizacije iz drugih gradova. Rijetka smo udruga na širem splitskom području koja se bavi organiziranim informiranjem mladih i uključivanjem mladih u kreiranje i praćenje politika za mlade. Kroz svoje djelovanje dajemo i vrijedan doprinos kvalitetnom provođenju slobodnog vremena mladih u Splitu. Nudimo kvalitetna događanja za mlade i pružamo mnogim pojedincima, neformalnim grupama i udrugama znatnu podršku u kreiranju programa za mlade. 

Mlade informiramo putem portala infozona.hr i društvenih mreža, ali i organizacijom informativnih događanja. Posjeti i online kalendar događanja kalendar.infozona.hr i pogledaj video podcast "U Zoni" koji promovira pozitivne doprinose društvu. U sklopu projekta "MyMap" produciramo i informativne sadržaje na engleskom jeziku koji su korisni mladima gostima, ali i lokalcima.

U našem klubu za mlade "Zona" pružamo podršku pojedincima, neformalnim grupama i pojedincima koji kreiraju aktivnosti kvalitetnog provođenja slobodnog vremena mladih. Više informacija pročitaj na klubzona.net .

Prati naš rad u području politika za mlade, zagovaranja i međusektorske suradnje i posjeti gradzamlade.hr i kakodalje.hr.

Ako te zanima više informacija o udruzi pogledaj ovdje.