Nova mjesta noćnog života

30_11_2012 / 18:32h
Nova mjesta noćnog života

Ok, pred nama je kišni vikend i otvaranje Kocke, to svi znamo :) Ipak, izdvojit ćemo još par događanja koja su barem u najavi mnogima bila zanimljiva. Nekolio je novosti u splitskom noćnom životu...

Ok, pred nama je kišni vikend i otvaranje Kocke, to svi znamo :) Ipak, izdvojit ćemo još par događanja koja su barem u najavi mnogima bila zanimljiva.

Alternativa glazbenoj ponudi petka je Bookara u Info zoni – gošća je makarska spisateljica Dada Batinić koja će predstaviti zbirku kratkih priča Bapske priče te izvesti predstavu s amaterskom glumačkom družinom nastalom po jednoj od priča.

Na prvom katu O'Hare Frida će uživati uz večer J'adore les Vinyls i glazbu iz doba vinila, a na gornjem katu će u prvoj revijalnoj večeri St@rt festivala svirati L'Kok i Antibiotik. Nema mjesta panici – riječ je tek o najavi prijava za St@rt festival ;) Dok Quasimodo Riot Team bude prašio u Circusu na Shut up and play the hits!, klub Quasimodo će se upisati u povijest kao mjesto predstavljanja prvog splitskog community radija nakon kojeg slijedi after uz KLFM Soundsystem. Legends bar će ugostiti Pešes – bend koji dolazi iz susjedne BiH, a sviraju od klasičnog rocka i bluesa do melodičnog rocka.

Novo mjesto na karti noćnog života, klub BPM, ovog petka će predstaviti Techno night. U subotu će sa koncertnim programom krenuti kavana - restoran Bajamonti na Prokurativama, a prva će nastupiti Meri Cetinić. Novost u splitskom noćnom životu je i novi početak Albatrosa – uz subotu svira Eksjurok.

U subotu popodne je u Galeriji EST otvaranje izložbe fotografija i promocija knjige Libija - priča o ljudima Mejreme Reuter koja je u Libiji, između ostalog, predavala dramu i glazbu. Osim na otvaranju Kocke, večer možete nastaviti uz dalmatinski blues Dudlaša & Harpoon Blues Banda u Quasimodu, Tulumu kod Fride u O'Hari… nastavak niza pročitajte na infozona.hr/kalendar.

Podsjetimo i da je košarkaška utakmica Split - Budućnost u subotu, a jadranski nogometni derbi Hajduk - Rijeka u nedjelju. U nedjelju ujutro ne zaboravite na Buvljak za šapice bez doma ;) Uživajte u vikendu, kiši u(s)prkos!