Kocka ima program u prosincu!

27_11_2012 / 04:13h
Kocka ima program u prosincu!

Klub Kocka prvim danom prosinca ponovno otvara svoja vrata i u jubilarnu desetu sezonu ulazi uz izložbu, projekcije, slušaone, Špurijus, M.O.R.T., Kundyak Mezhie, Karantenu, Dječake, Deafness by noise, Jinxe...

Dobar glas daleko se čuje, a višetjedna šuškanja konačno su i potvrđena – klub Kocka prvim danom prosinca ponovno otvara svoja vrata i uz koncerte, izložbu, projekcije, partye i slušaone ulazi u jubilarnu desetu sezonu!

Prvu subotu (01.12.) otvara izložbom Prvo desetljeće Kocke u Galeriji Praktika – izborom plakata, flayera, knjižica i memorabilije probudit će se uspomene na ponosno desetljeće, a onda zabaviti uz tulum koji su za drage goste pripremili Kockini prijatelji i volonteri - Benga, Implant i ubitačni duo Đžiksy Kings.

Ponedjeljci su rezervirani za Ponedjeljke na suncu - projekcije filmskih i video uradaka bivših, sadašnjih i budućih studenata UMAS-a te za projekcije filmova aktivističke i art tematike. Utorcima će se studio radija KL kakvog smo poznavali, radija KLFM, preseliti u klub i rado ugostiti sve željne zabave ili suradnje. Srijede su rezervirane za dobro poznate Punk domjenke, a četvrtcima će se izmjenjivati metal i elektronska glazba – niz počinje uz Metal slušaonu, a nastavlja se (13.12.) uz Dom Lounge koji predstavlja mlade i neafirmirane DJ-e,VJ-e i producente.

Prvi petak u novoj sezoni (07.12.) donosi i prvi koncert - Špurijus i M.O.R.T., a drugi je već u subotu kada se na pozornicu sa novim materijalom penje Inverted Pussyfix, no subotnji program počinje već u 18:30 uz Linux InstallFest na kojem ekipa iz udruge SOK rado savjetuje, pomaže, pokreće i instalira Linux distribucije.

Acilectro night uz pionire splitske elektronske glazbe u petak 14.12. donosi još elektronike u drugi prosinački tjedan. Iduće večeri (15.12.) na rođendanskom tulum šezdesetogodišnjeg Kino kluba Split posla će imati Djevi i VJevi, a nastupit će Kundyak Mezhie.

Božić možda neće ukrasti, ali će u Kocki 25.12. nastupiti – Dječaci! No, potencijalno dugi vikend započet će u petak (21.12) LoopJunkies ekipa prkoseći Mayama uz Karantena Smak svijeta special, a sličan stav ima i najdugovječniji hrvatski hard core band Deafness by noise koji svoj koncert planiraju za subotu (22.12.). Badnjak u Kocki (24.12) bit će u melodijama 80's & 90's partya za koje će biti zaduženi DJ David Hasselhoff i DJ Elektrožorž.

Samo dva dana prije dočeka Nove godine (29.12.) u Kocku stižu Jinxi! Prilika za posljednje dogovore, pregovore i planove oko dočeka, a do tad ćete saznati i kakav će doček ponuditi Kocka.

Posjetitelji, pametno!

Organizatori događanja u klubu Kocka uputili su posebnu molbu svim posjetiteljima klupskih programa. - Molimo sve posjetitelje da se ne zadržavaju u okolini kluba, posebno ne na platou iznad kluba jer imamo velikih problema radi buke koju isti proizvode, a koja se pripisuje nama. Unaprijed zahvaljujemo onima koji ovu molbu shvate ozbiljno, ostale molimo da kad se budu žalili da nema programa za mlade u Splitu, prisjete se da su pridonijeli takvom stanju - stoji u molbi tiskanoj i na mjesečnim programima.