Radionica komunikacije u Zoni

26_02_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: freeimages.com
Radionica komunikacije u Zoni

Otvorene su prijave za trodnevnu radionicu komunikacije Ja u kupe, ti u špade, koja će se od 2. ožujka održavati u Info zoni. Sudionicima će se ponuditi načini za izbjegavanje nesporazuma, nerazumijevanja i verbalnih sukoba.

Otvorene su prijave za trodnevnu radionicu komunikacije Ja u kupe, ti u špade, koja će se od 2. ožujka održavati u Info zoni. Sudjelovanje je besplatno, a prijavnica je dostupna na klub.infozona.hr.

>> Pročitaj najavu mjesečnog programa u ožujku
>> Prijavnica je na klub.infozona.hr
>> Prati informacije i potvrdi dolazak na Facebooku


Tijekom tri srijede, od 18 do 20 sati, sudionicima će se ponuditi načini za izbjegavanje nesporazuma, nerazumijevanja i verbalnih sukoba. Uz praktične vježbe i NLP metode usvojit će osnove asertivne komunikacije. Sudionici će naučiti kako komunicirati, kako izreći svoje mišljenje i svoje stavove, kako razumjeti stajalište drugog i drugačijeg te kako iznositi konstruktivne kritike.

- Ako se bezuspješno trudite nekome nešto objasniti, nebrojeno puta objašnjavate istu stvar ili ne uspijevate ukazati na ono bitno, onda ćete na ovoj radionici pronaći rješenje za svoje probleme - poručuje Ada Reić, voditeljica radionice.

Aktivnost se realizira u sklopu programa Klub za mlade Zona koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.