Na SuperUhu i mladi bendovi

19_07_2014 / 11:02h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: SuperUho
Na SuperUhu i mladi bendovi

U sklopu festivala SuperUho odvijat će se i program Akustika, na kojem će se predstaviti mladi bendovi: FOR, Hangin' Village, Nikol ,Luka i Vedran, Feredon, Auguste i Achromatic Attic.

Kao dio debitantskog izdanja festivala SuperUho, koji će se održati od 3. do 5. kolovoza u Šibeniku, bit će predstavljen i prateći program Akustika – ljetno izdanje akustičnog glazbenog serijala portala Muzika.hr.

Program Akustika odvijat će se u sklopu pozornice smještene na plaži Banj, a upotpunjavat će kasne popodnevne sate festivalskog programa. Tijekom tri dana festivala u akustičnom izdanju predstavit će se ukupno šest mladih domaćih izvođača, koji su svoj nastup u sklopu ovog programa osigurali zahvaljujući natječaju portala muzika.hr Budi dio Akustika@SuperUho programa.

U sklopu programa nastupit će skupine F O R (Zagreb), Hangin' Village (Split), Nikol, Luka i Vedran (Pula), koji su nakon prijave na spomenuti Natječaj odabrani odlukom članova SuperUho, Muzika.hr i žirija Akustike te Feredon (Dubrovnik), Auguste (Zagreb) i Achromatic Attic (Zagreb), koji su odabrani glasovima čitatelja portala muzika.hr. Svakog dana festivala u akustičnom izdanju predstavit će se po dva izvođača.

VIše o programu SuperUha može se naći na linku i na Facebook stranici festivala.