Bruno ima najbolji film!

18_09_2012 / 00:52h  |  Foto: Maja Prgomet
Bruno ima najbolji film!

Na 17. Filmskoj reviji mladeži i 5. Four River Film Festivalu u Karlovcu gostovalo je stotinjak mladih filmaša iz cijeloga svijeta, a nagrada za najbolji igrani film otišla je u Split!

Na 17. Filmskoj reviji mladeži i 5. Four River Film Festivalu u Karlovcu gostovalo je stotinjak mladih filmaša iz cijeloga svijeta, a prikazana su i dva filma Splićanina Brune MustićaBroj 12 i Red Handed koji je osvojio nagradu za najbolji igrani film! Film je snimljen u produkciji Kino Kluba Split, a valja istaknuti kako je navedeni film prošao i u konkurenciju na 59. Pula Film Festival pa ovaj mladi Splićanin može biti itekako zadovoljan svojim radom – piše Dalmacijanews.

- Član sam splitskog Kino kluba od svoje dvanaeste godine, glumio sam u par filmova, a i sam sam sudjelovao u snimanju nekoliko filmova pa tako i u Naša škola, naša briga, u kojem je dokumentirana akcija moje OŠ Spinut te Ulice našeg grada, kratkog video uratka s kojim smo predstavljali školu na Reviji hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece. Obožavam filmove i najvjerojatnije ću nakon srednje škole pokušati upisati filmsku akademiju – kazao nam je Bruno prije nešto više od godine dana kada smo pisali o njegovim brojnim zanimacijama.