Mladi izlažu: Virtual insanity

19_12_2017 / 00:00h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Marita Bulimbašić
Mladi izlažu: Virtual insanity

Izložba učenika Škole likovnih umjetnosti u Splitu "Virtual insanity" otvara se u ciklusu Mladi izlažu u sklopu programa Klub Zona.

Izložba fotografija Virtual insanity otvara se u četvrtak, 21. prosinca, u 19 sati u prostoru na Šperunu (Jerina 1) i bit će otvorena do sredine siječnja. Izložba učenika Škole likovnih umjetnosti u Splitu otvara se u ciklusu Mladi izlažu u sklopu programa Klub Zona.

- Kako ni od čega stvoriti nešto? Može li se u tome uspjeti? Možda? Na koji način? Služeći se fotografskim trikovima? Iz najjednostavnijih motiva, a uz pomoć sitnih trikova, učenici četvrtog razreda fotografskog dizajna pokušat će isprovocirati stvarnost, stvoriti iluziju otkačenog, nestvarnog, ludog… Koliko su bili uspješni u cijeđenju stvarnosti pokazat će izložba - najavljuje njihov profesor, Kristijan Falak.

Autorice i autori 20-ak fotografija su: Ivan Armanda, Katarina Baković, Ana Brkić, Marita Bulimbašić, Ivana Ivić, Lucija Kalinić, Valentina Kegalj i Lucia Kujundžić.

KLUB ZONA DO KRAJA GODINE

Književna čajanka: Suprugova tajna (L. Moriarty)* / utorak, 19.12. / 19:00
Povijesno-književni kviz: Divide et impera* / srijeda, 20.12. / 20:00
Izložba: Virtual insanity / četvrtak, 21.12. / 19:00 @Šperun
Speed faxing: Britanska sveučilišta / srijeda, 27.12. / 19:00

Sudjelovanje je na svim događanjima besplatno, ali za neka događanja (*) potrebna je rezervacija mjesta putem prijavnice dostupne na klub.infozona.hr. Više informacija dostupno je u objavi ili na Facebook stranici.