Mahalac dolazi u Split

30_09_2013 / 15:35h  |  Autor: I.Z.
Mahalac dolazi u Split

Festival bosanskog humora u Splitu započet će cabaret komedijom Ja, mahalac koja je u susjednoj državi veliki hit kojeg uspoređuju sa prvom Audicijom. Porukom na našem fejsu pošaljite nam ime i prezime pa ulaznice možda dobijete i besplatno ;)

Festival bosanskog humora u Splitu započet će cabaret komedijom Ja, mahalac koja je u susjednoj državi veliki hit kojeg uspoređuju sa prvom Audicijom te ju je od svibanjske premijere vidjelo više od 50 tisuća ljudi.

>> Jesen puna bosanskog humora


Riječ je o komediji o muško-ženskim odnosima koja na provokativan i duhovit način kritizira današnje pomodarstvo, primitivizam, snobizam, pohlepu za materijalnim dobrima i u formi pripovIjedanja uz izvedbu popularnih songova, na zabavno-poučan način publiku proziva, opominje i nasmijava. U glavnoj ulozi je poznati glumac i zabavljač Dragan Marinković Maca – široj publici poznat kao voditelj reality showa Operacija trijumf.

Splitska premijera je u subotu, 05. listopada, u Domu OSRH u Lori u 20 sati. Ulaznice po cijeni 60 kuna su u prodaji na blagajni dvorane (od 14 do 20 sati) te u Music shopu Koteks. Porukom na našem fejsu pošaljite nam ime i prezime pa ulaznice možda dobijete i besplatno ;)