Kvizanje o glazbenim legendama

04_03_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: freeimages.com
Kvizanje o glazbenim legendama

Peto kolo Kvizanja predzadnja je prilika za mjesto u velikom finalu, a pitanja sastavlja ekipa radija KLFM. Pobjedu kola, veliko finale i besplatan ulaz na koncert u Kocki izborit će par koji pokaže najbolje znanje o glazbenim legendama!

Peto kolo Kvizanja predzadnja je prilika za mjesto u velikom finalu, a pitanja sastavlja ekipa radija KLFM. Pobjedu kola, veliko finale i besplatan ulaz na koncert Nežnog Dalibora u Kocki izborit će par koji 9. ožujka od 20.30 pokaže najbolje znanje o glazbenim legendama - i prije svega se prijavi na klub.infozona.hr!

>> Pročitaj najavu mjesečnog programa u ožujku
>> Prijavi ekipu na klub.infozona.hr
>> Prati informacije i potvrdi dolazak na Facebooku


Prva sezona Kvizanja odigrala se 2011. godine, a ovo je prva sezona u kojoj je svako kolo tematski određeno. Prvo kolo tako se održalo nekoliko dana prije parlamentarnih izbora i za temu je imalo - parlamentarne izbore. Drugo kolo za temu je imalo seks i drogu jer se održavalo u Mjesecu borbe protiv ovisnosti i nekoliko dana nakon Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a. Treće kolo uslijedilo je nakon gomile blagdanskih filmova i tradicionalno pogledanih repriza pa su pitanja bila iz područja filmske umjetnosti. Rekord u broju ekipa oboren je u četvrtom kolu, nekoliko dana prije 105. rođendana Hajduka, kada je tema bio upravo najtrofejniji hrvatski klub.

Natjecateljska ekipa mora imati dva člana. U prvom krugu ekipe odgovaraju na 20 pitanja s ponuđenim odgovorima te dvije ekipe s najviše točnih odgovora ulaze u drugi krug u kojem do titule pobjednika vodi set od deset pitanja bez ponuđenih odgovora. Najbolju ekipu sezone odredit će sraz pobjednika prethodno odigranih kola.

Aktivnost se realizira u sklopu programa Klub za mlade Zona koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.