Kvizanje o hrvatskim otocima

01_11_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Kvizanje o hrvatskim otocima

Kvizanje se u Klubu Zona održava prve radne srijede u mjesecu, u 20.30, a ovog će puta natjecatelji moći pokazati koliko znaju o hrvatskim otocima i misle li na njih samo u ljetnim mjesecima.

Novo kolo Kvizanja, nagradnog kviza znanja, odigrat će se u srijedu, 2. studenog u 20.30, u Klubu Zona, a tema kola je - hrvatski otoci.

>> Pročitaj mjesečni program događanja u Klubu Zona u studenom
>> Rezerviraj mjesto putem prijavnice na klub.infozona.hr


- Kvizanje se u Klubu Zona održava prve radne srijede u mjesecu u 20.30, a ovog puta natjecatelji će moći pokazati koliko znaju o hrvatskim otocima i misle li na njih samo u ljetnim mjesecima. Sigurno ćete obnoviti neke lijepe uspomene, ali i naučiti nešto novo. Sudjelovanje je besplatno, no dobrodošla je rezervacija mjesta putem prijavnice dostupne na klub.infozona.hr - najavila je Maja Karačić, voditeljica kviza.

Još od 2011. godine vrijedi pravilo da dvočlane ekipe u prvom krugu odgovaraju na 20 pitanja s ponuđenim odgovorima, a da ih u drugom krugu do titule pobjednika vodi set od deset pitanja bez ponuđenih odgovora. - Novinu prema kojoj u drugi krug ulaze sve ekipe, a ne samo dvije s najviše bodova, već smo iskušali u prvom kolu aktualne sezone - pojasnila je Maja.