Kvizanje: Hajduk Split

04_02_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Željko Šunjić
Kvizanje: Hajduk Split

Info zona četvrto kolo Kvizanja organizira u suradnji s udrugom Naš Hajduk, ususret 105. rođendanu najtrofejnijeg hrvatskog nogometnog kluba - HNK Hajduk Split.

Četvrto kolo Kvizanja Info zona organizira u suradnji s udrugom Naš Hajduk, ususret 105. rođendanu najtrofejnijeg hrvatskog nogometnog kluba - HNK Hajduk Split. Veliko finale izborit će dvočlana ekipa koja 10. veljače od 20.30 pokaže najbolje znanje o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti Hajduka. Prijavnica je dostupna na klub.infozona.hr!

>> Pročitaj najavu mjesečnog programa u veljači
>> Posjeti klub.infozona.hr
>> Prati informacije i potvrdi dolazak na Facebooku


Prva sezona Kvizanja odigrala se 2011. godine, a ovo je prva sezona u kojoj je svako kolo tematski određeno. Prvo kolo tako se održalo nekoliko dana prije parlamentarnih izbora i za temu je imalo - parlamentarne izbore. Drugo kolo za temu je imalo seks i drogu jer se održavalo u Mjesecu borbe protiv ovisnosti i nekoliko dana nakon Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a. Treće kolo uslijedilo je nakon gomile blagdanskih filmova i tradicionalno pogledanih repriza pa su pitanja bila iz područja filmske umjetnosti.

Natjecateljska ekipa mora imati dva člana. U prvom krugu ekipe odgovaraju na 20 pitanja s ponuđenim odgovorima te dvije ekipe s najviše točnih odgovora ulaze u drugi krug, u kojem do titule pobjednika vodi set od deset pitanja bez ponuđenih odgovora. Najbolju ekipu sezone odredit će sraz pobjednika prethodno odigranih kola.

Aktivnost se realizira u sklopu programa Klub za mlade Zona koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.