Kako na studij u Veliku Britaniju

04_11_2013 / 14:14h  |  Autor: A.M.
Kako na studij u Veliku Britaniju

Hrvati koji žele studirati u Velikoj Britaniji stekli su pravo na povoljne studentske kredite britanske vlade koji se vraćaju tek po završetku studija i pronalasku zaposlenja. Svi zainteresirani mogu saznati više na prezentaciji koja će se održati u Info zoni i na Međunarodnom sajmu obrazovanja.

Ulaskom Hrvatske u Europsku uniju Hrvati koji žele studirati u Velikoj Britaniji stekli su pravo na povoljne studentske kredite britanske vlade. Budući da se krediti vraćaju tek po završetku studija i pronalasku zaposlenja, prilika je svakako vrijedna pažnje svih onih kojima je Velika Britanija privlačna studijska destinacija.

>> Jesen u Zoni: Više od 15 događanja!


Svi zainteresirani u to se mogu uvjeriti 7. studenog u 19 sati u Infozoni ili 8. studenog na Međunarodnom sajmu obrazovanja. Tada će, naime Canterbury Christ Church, u partnerstvu s organizacijom BHV Education, održati prezentaciju o mogućnostima budućih hrvatskih studenata u Britaniji.

Za sudjelovanje u prezentaciji potrebno je rezervirati termin na e-mail adresu [email protected] ili na broj 01/481 2200.