Kako Grad surađuje s mladima?

06_12_2013 / 19:22h  |  Autor: I.Z.
Kako Grad surađuje s mladima?

Kakva je do sada bila suradnja mladih i gradske vlasti te kakva su očekivanja od (re)organizirane gradske uprave pitanja su na koja će odgovore ponuditi sudionici fokus grupe koju organiziramo u Info zoni. Misliš li da i ti možeš dati svoj doprinos?

Nova splitska gradska vlast najavila je reorganizaciju gradske uprave što bi trebalo rezultirati i kvalitetnijom komunikacijom i suradnjom s mladima. Kakva je do sada bila suradnja, koja je bila stvarna uloga Komisije za suradnju s mladima i Savjeta mladih te kakva su očekivanja od (re)organizirane gradske uprave pitanja su na koja će odgovore ponuditi sudionici fokus grupe koju u srijedu organiziramo u Info zoni.

>> Bogat prosinac u Zoni


Na jednom mjestu okupit ćemo predstavnike organizacija mladih i za mlade i Savjeta mladih koji su prethodnih godina više ili manje uspješno surađivali sa gradskom vlašću. Svatko od sudionika iznijet će svoja iskustva, razmišljanja i očekivanja. Na taj način želimo dobiti što cjelovitiji uvid u problematiku odnosa mladih i vlasti na lokalnoj razini, preispitati naše stavove, detektirati ključne probleme i mogućnosti te dati što konkretniji i kvalitetniji doprinos boljoj suradnji mladih i gradske uprave.

Zbog kvalitete rada broj sudionika je ograničen, no misliš li da i ti možeš dati svoj doprinos – javi se i prijavi se pa ćemo te kontaktirati ako već nemamo dovoljno sudionika ;)

Fokus grupa se organizira u sklopu projekta Demokracija za 5+, financiranog od Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva kojeg provodi Udruga ZUM iz Pule u partnerstvu s Info zonom iz Splita, Udrugom za kreativni razvoj Domaći iz Karlovca, Klubom mladih Bršadin te Udrugom K.R.I.D. iz Petrinje.