Za ljubitelje rocka i fantasya...

04_03_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Božan Štambuk, arhiv
Za ljubitelje rocka i fantasya...

Književno-glazbeni susret "Just Rock 'n' Read Tolkien" održat će se u programu Kluba Zona i prava je poslastica za ljubitelje rocka i fantasy žanra.

Književno-glazbeni susret Just Rock 'n' Read Tolkien održat će se u programu Kluba Zona u srijedu, 7. ožujka, od 20 sati u Chillton baru (Jadranska 1). Udruga iTHEom priprema predavanje, razgovor i slušaonu o međusobnoj isprepletenosti glazbe i književnosti.

- Just Rock 'n' Read Tolkien prava je poslastica za ljubitelje rocka i fantasy žanra. Razgovarat će se i slušati o izvođačima koji su, kao ljubitelji Tolkienova stvaralaštva, u svoje skladbe ugradili mnoštvo referenci na njegova djela poput trilogije Gospodar prstenova ili Hobita, a večer će začiniti glazba inspirirana Tolkienom - skladbe Led Zeppelina, Black Sabbatha, Blind Guardiana i Pink Floyda - objašnjava Andrea Jović iz udruge iTHEom, podsjećajući da je Just Rock 'n' Read u svom prvom izdanju pozornost posvetio glazbi koja je utjecala na književnike beat generacije 50-ih.

KLUB ZONA U OŽUJKU

Biciklopopravljaonica / četvrtak, 1.3. / 17:00 - 20:00
Rapa Nui - Jukina putopisna izložba / četvrtak, 1.3. / 20:00
Književna čajanka: Crnooke Suzane (J. Heaberlin) / utorak, 6.3. / 19:00
Just Rock 'n' Read Tolkien / srijeda, 7.3. / 20:00 (@Chillton)
Književna čajanka / utorak, 20.3. / 19:00
Naš Hajduk - politološka i sociološka analiza modela demokracije / četvrtak, 22.3. / 19:00
Izrada prirodne kozmetike* / srijeda, 28.3. / 17:00 – 21:00
Sociološka večer: Ekologija i održivi razvoj kroz obrazovanje / srijeda, 28.3. / 20:00 (@Chillton)

Sudjelovanje je na svim događanjima besplatno, ali za neka događanja (*) potrebna je rezervacija mjesta putem prijavnice dostupne na klub.infozona.hr. Više informacija o mjesečnom porgramu pročitaj u objavi.