Još smijeha i supruga!

15_10_2013 / 12:07h
Još smijeha i supruga!

U subotu se u Splitu nastavlja Festival bosanskog humora, a na pozornicu dolaze mladi sarajevski glumci koji su splitsku publiku prije niti pola godine oduševili receptom za bolji život. Možda dobijete besplatnu ulaznicu ;)

U subotu (19.10.) se u Splitu nastavlja Festival bosanskog humora, a na pozornicu Doma OSRH u 19:30 dolaze mladi sarajevski glumci Emir Fejzić i Adnan Goro koji su splitsku publiku prije niti pola godine oduševili receptom za bolji život.

>> Mladi sarajevski glumci oduševili predstavom Recept za bolji život

Fejzić i Goro završili su Akademiju scenskih umjetnosti kao najbolji studenti. Obojica su dobitnici nagrada za najbolje mlade glumce i surađivali su već tijekom studija. Komediju Recept za bolji život prvi put su odigrali krajem 2011. godine. Predstava se na svjež način kroz niz skečeva bavi prastarom temom muško-ženskih odnosa, donoseći niz načina kako usmrtiti supruga/suprugu, ovisno o tipu.

Ulaznice za komediju po cijeni od 60 kuna mogu se nabaviti u dvorani Lora od 14 do 20 sati te u Music shopu Koteks. Informacije su dostupne na broj 095 8008 742. Porukom na našem fejsu pošaljite nam ime i prezime i možda dobijete besplatnu ulaznicu ;)

Ubojstva supruga i u HNK

Komad talijanskog autora Antonia Amurria očito je inspirativan za novu generaciju glumaca – ovo je druga interpretacija teksta koji splitska publika ima priliku reprizno pogledati u manje od pola godine. Motive ovog teksta iskoristila je i mlada glumica Jelene Posavec Tušek koja reprizu svoje izvedbe ima u HNK - 16., 17. i 19. listopada.