Slušaj o praksi i obljetnicama

13_12_2012 / 14:45h
Slušaj o praksi i obljetnicama

U Info zoni na radiju najavit će se nadolazeća događanja, podijelit će se ulaznice za koncerte Elementala i Gustafa, ali bit će i razgovora o 60. obljetnici Kino kluba te kako i zašto mladi Hrvati po stručnu praksu idu čak do Dublina.

U Info zoni na radiju najavit će se nadolazeća događanja pa i Smotra Sveučilišta u Splitu, podijelit će se i ulaznice za koncert Elementala u Quasimodu te rođendanski nastup Gustafa u O'Hari, ali bit će i razgovora o 60. obljetnici Kino kluba Split pa će tom prigodom gostovati predsjednica kluba, Sunčica Fradelić. Kako bi iz prve ruke čuli kako i zašto mladi Hrvati po stručnu praksu idu čak do Dublina u prilogu EUformiraj se! gostuje Ana Crnac iz Bebrinske udruge mladih.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu na radiju - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu Europske unije u sklopu projekta "Informiraj se i odluči!" financiranog kroz program IPA INFO 2010. Sadržaj priloga odgovornost je Udruge za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda Cenzura Plus, te ne odražava nužno gledišta Europske unije." Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.delhrv.ec.europa.eu i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.