Svi fakulteti u jednom atriju

10_12_2012 / 22:59h
Svi fakulteti u jednom atriju

Najveće hrvatsko Sveučilište, ono zagrebačko, potencijalnim brucošima predstavilo se još u studenome kada je ugostilo i Sveučilište u Splitu koje će se sada predstaviti i na FESBu...

Prvim danim prosinca počele su prijave za ispit državne mature pa je krajnje vrijeme za intenzivno se posvetiti informiranju o mogućnostima nastavka obrazovanja. Najveće hrvatsko Sveučilište, ono zagrebačko, potencijalnim brucošima predstavilo se još u studenome kada je ugostilo i Sveučilište u Splitu koje će se sada predstaviti i na Smotri 14. i 15. prosinca na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (Sveučilišni kampus, Ruđera Boškovića 32).

Zainteresirani će od 9 do 20 sati moći doznati sve informacije o uvjetima upisa i dobiti odgovore na pitanja koja ih budu zanimala o pojedinim studijskim programima za akademsku godinu 2013./2014.. Osim o upisnim kvotama i uvjetima upisa, zainteresirani će na jednom mjestu moći saznati i čitav niz pojedinosti o sadržaju studijskih programa, režimu i uvjetima studiranja, kao i mogućnostima korištenja drugih usluga, poput smještaja u studentskom domu, prehrane u studentskim restoranima te korištenju Sveučilišne knjižnice.