Info zona je večeras na radiju!

01_07_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

U večerašnjoj emisiji Erik Lončar priča o filmu i filmskom časopisu The Film Itself, Igor Bergam najavljuje rock festival Regius, a slušatelji će čuti i što se sprema za finale Gourmet street food festivala i informirati se o strukturiranom dijalogu.

U Info zonu na radiju stiže Erik Lončar, filmski redatelj koji filmove snima, analizira, režira, o njima drži radionice i piše, proučava ih i pronalazi svuda oko sebe, a neke od njemu najdražih pogleda i po nekoliko stotina puta! U Info zoni drži radionice filma, kao i filmski klub, a trenutno se raduje izlasku novog broja svojeg filmskog časopisa The Film Itself. Sve o filmovima i kako ih Erik vidi - poslušajte u emisiji!

Nacionalna radna skupina za strukturirani dijalog u Hrvatskoj pripremila je za sve mlade koji se nisu uspjeli uključiti u neku od organiziranih aktivnosti online upitnik s ciljem kreiranja preporuka za oblikovanje politika koje se tiču svih mladih. U Info zoni na radiju saznajte više o strukturiranom dijalogu i kako iznijeti svoj stav.

>> Ispuni upitnik

Dva dana, deset bendova i tri zemlje zbroj je ovogodišnjeg izdanja festivala Regiusu koji će se održati u Šibeniku i na jednom mjestu okupiti imena kao što su Elemental, Kawasaki 3P, Kandžija i gole žene, M.O.R.T. i Disciplin A Kitschme. Više o festivalu i programu otkrit će Igor Bergam.

Splitski street food festival Gourmet bliži se svom kraju a u preostalih nekoliko dana sve ljubitelje hrane, kao i dobre glazbe, čeka još mnogo zanimljivih događanja. već od popodnevnih sati posjetitelji mogu uživati u domaćoj, kao i internacionalnoj hrani a zatim punog želuca zaplesati na live glazbu. Što se sprema za zadnji tjedan Gourmeta, saznat ćete ako nas slušate.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!